Menu weselne 50 osób

Zupy

Rosół z makaronem

50 por.

Dania główne (3 por / osoba)

Rolada szwajcarska

25 por.

schab, ser, szynka

Rogal ze schabu

25 por.

schab, pieczarki, jajko

Pałki pieczone

25 por.

udko z kurczaka w całości

De volaille

25 por.

filet z piersi kurczaka, masło

Zrazy zawijane z indyka

25 por.

filet z piersi indyka, boczek wędzony, ogórek kiszony, cebula

Karkówka pieczona

25 por.

karkówka pieczona

Dodatki do dań gorących

Ziemniaki

25 por.

Krokiety

25 por.

Surówki

Surówka z kapusty białej z marchewką

10 por.

Buraczki

10 por.

Surówka z marchwi z ananasem

10 por.

Marchewka z groszkiem

10 por.

Kapusta czerwona gotowana

10 por.

Deser

Lody płonące z polewą owocową na ciepło

50 por.

Zakąski (3 porcje / 1 osoba)

Szynka z sałatką jarzynową

15 por.

Galaretki z drobiu

15 por.

Kurczak w galarecie

15 por.

Schab w galarecie

15 por.

Karkówka pieczona z sosem tatarskim

15 por.

Klopsiki z pieczarkami

15 por.

Befsztyk tatarski

15 por.

Pstrąg w galarecie

15 por.

Ryba po grecku

15 por.

Rolmopsy

15 por.

Ciasto

Tort okolicznościowy

1 szt.

prostokątny lub trzypiętrowy

Ciasto różne gatunki

100 szt.

Danie na ciepło

Szynka pieczona podawana na kapuście

1 szt.

ok. 10 – 12 kg

Śniadanie weselne

Żurek staropolski z białą kiełbasą

50 por.

Dodatki

Chleb

6 szt.

Masło

3 szt.

Musztarda

20 por.

Chrzan

20 por.

Ketchup

10 por.

Całkowity koszt konsumpcji – 13100 zł

Kawa lub herbata bez ograniczeń wliczona w koszt menu. Alkohol, zimne napoje oraz owoce na stoły nie zostały wliczone w cenę. Możecie je Państwo zakupić we własnym zakresie i dostarczyć do lokalu.

Posiłki zostały wypisane według kolejności podawania. Jadłospis jest przykładowy konsumpcja w nim zawarta w zupełności wystarcza. Można na podstawie tego wzoru ułożyć własny zwiększając lub zmniejszając asortyment lub liczbę posiłków.

Ceny posiłków jak i zdjęcia półmisków znajdują się na naszej stronie internetowej