Menu Okolicznościowe 30 osób

Zupa

Rosół z makaronem

30 por.

Drugie danie (2 porcje / 1 osobę)

Zraz zawijany z indyka

10 por.

filet indyk boczek ogórek cebula

Polędwiczki drobiowe

10 por.

3 szt / 1 osobę

Udka drobiowe pieczone

10 por.

Rogal ze schabu

10 por.

schab pieczarki jajko

Rolada szwajcarska

10 por.

schab ser szynka

De volaille

10 por.

filet kurczak, masło

Dodatki

Ziemniaki

20 por.

Krokiety

20 por.

Surówki

Kapusta biała z marchewką

10 por.

Buraczki

10 por.

Marchewka z groszkiem

10 por.

Zimne zakąski ( 3 porcje / jedna osoba)

Szynka z sałatką jarzynową

15 por.

Rolada szpinakowa z łososiem

15 por.

Galaretki z drobiu

15 por.

Śledź w oleju lub rolmopsy

10 por.

Kurczak w galarecie

15 por.

Tatar

20 por.

Ciasto

Tort okolicznościowy

1 szt.

smak tortu , dekoracje, świeczki, napisy okolicznościowe, do wyboru

Ciasto różne

60 szt.

sernik, szarlotka, z galaretką, snikers

Danie na ciepło

Żurek staropolski z białą kiełbasą

30 szt.

Dodatki

Pieczywo

3 szt.

Masło

3 szt.

Całkowity koszt konsumpcji to 5700 zł

Kawa lub herbata bez ograniczeń wliczona w cenę menu

Zimne napoje, alkohol oraz owoce na stoły nie zostały wliczone w cenę. Możecie je Państwo zakupić we własnym zakresie i dostarczyć do lokalu.

Posiłki zostały wypisane według kolejności podawania. Jadłospis jest przykładowy konsumpcja w nim zawarta w zupełności wystarcza. Można na podstawie tego wzoru ułożyć własny zwiększając lub zmniejszając asortyment lub liczbę posiłków.

Ceny poszczególnych posiłków jak i zdjęcia półmisków znajdują się na naszej stronie internetowej w zakładce menu na zamówienie.